M. van Zanten Zandhandel Zuidland B.V. neemt voormalig G.P. Roos Zand en Grint B.V. over

M. van Zanten Zandhandel Zuidland B.V. neemt voormalig G.P. Roos Zand en Grint B.V. over

ZUIDLAND / MIDDELHARNIS – Sinds 2021 is het voormalige G.P. Roos Zand en Grint B.V. overgenomen door M. Van Zanten uit Middelharnis. Vertrouwde voormannen Pieter Wageveld en Peter vd Griend blijven operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De meest zichtbare verandering is de nieuwe naam M. van Zanten Zandhandel Zuidland B.V., kortweg Zandhandel Zuidland. Verder blijven de persoonlijke benadering en het leveren volgens afspraak gelijk.

De zand- en grindoverslag aan de Krommedijk bestaat inmiddels ruim 60 jaar. In die tijd is de zandhandel uitgegroeid tot een gevestigde leverancier voor particulieren en zakelijke klanten in zand, grind en grond voor de regio Nissewaard en omstreken. Met de overname door M. Van Zanten en onder de nieuwe naam Zandhandel Zuidland is de continuïteit van de organisatie gewaarborgd. Operationeel blijft Pieter verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en prijs-/offerteaanvragen. Voor de planning en het aansturen van de chauffeurs blijft Peter het aanspreekpunt. Wat vooral zal opvallen zijn de karakteristieke gele vrachtwagens en de slogan ‘Zand erover’.

M. Van Zanten in Middelharnis is een begrip op Flakkee. Gescheiden door het Haringvliet liggen beide zandhandels hemelsbreed slechts 8 kilometer uit elkaar. Voor Machiel van Zanten was het een logische volgende stap om met Zandhandel Zuidland uit te breiden naar ‘de overkant’. “Om het gebied tussen de Maasvlakte en ’s Gravendeel goed te bedienen zitten we vanuit Middelharnis net te ver” legt Machiel uit, “Met de overname van G.P. Roos Zand en Grint B.V. hebben we een sterke logistieke dekking om verder te groeien.”

Meer informatie over M. Van Zanten vindt u op mvanzanten.nl. 

Deel dit bericht