Service

Afhalen en leveren

Particulieren en zakelijke klanten kunnen op onze locatie aan de Krommedijk terecht voor het afhalen van diverse soorten zand, grind en grond. Onze locatie is eenvoudig bereikbaar en geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 16.00 uur.

Levering door onze chauffeurs is ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met Peter. De chauffeur komt volgens afspraak langs en kipt de gewenste hoeveelheid zand, grind of grond op de daartoe aangewezen (mits bereikbare) locatie.

Losgestort en BigBags 1 kuub

Wij leveren zand, grind of grond zowel losgestort als in BigBags van 1 kuub. De sterke BigBags worden met onze knijperwagen afgeleverd en neergezet op de door u gewenste plek (mits goed bereikbaar). Neem voor meer informatie of vragen over het leveren van zand, grind of grond in BigBags contact op met Peter.

Overslag via onze eigen loswal

Voor de overslag van al onze producten worden aangevoerd per schip en gelost aan onze eigen loswal. Deze loswal is voor derden te huur incl. onze diensten om producten aan wal te brengen in de regio Voorne Putten. Zowel vanuit milieuoogpunt als vanuit kosteneffici├źntie. Vanaf onze loswal is de ontsluiting richting de A15 in slechts 20 minuten bereikbaar. Eventueel kunt u bij ons ook terecht voor ondersteundende logistieke diensten zoals onze weegbrug of de verhuur van materieel.

Weegbrug

Met onze geijkte weegbrug verzorgen wij een nauwkeurige weging van uw voertuig of combinatie. Komt u zand, grind of grond halen, dan bent u verzekerd van een precieze weging en daarmee een eerlijke prijs.

Voor meer informatie neem contact op met
Pieter (prijsaanvragen) of Peter (planning).
0181 452 735
Of mail naar info@zandhandelzuidland.nl.

Inname afval-/reststromen voor hoveniers, loonwerkers en aannemers

Voor iedereen kan Zandhandel Zuidland ook de inname van uw afval-/reststromen verzorgen. Groenafval, puin of grond, u kunt daarvoor bij ons terecht. Voor actuele prijzen en mogelijkheden neemt u contact op met Pieter.

Verhuur materieel

Dankzij de overname door M. Van Zanten uit Middelharnis beschikken wij over een breed scala materieel voor verhuur. Denk aan overslagkranen en kippers. Kijk voor een overzicht van het volledige aanbod op de website van M. Van Zanten. Voor informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Pieter.

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Onze werkwijze en leveringsvoorwaarden voldoen aan de geldende normen voor kwaliteit, veiligheid en milieu (VCA en ISO). Leveren volgens de hoogste kwaliteitsstandaard is de norm. Dit zit niet alleen in een goed, kwalitatief product, maar vooral in leveren volgens afspraak. Afspraak is bij ons ook echt afspraak. Als het gaat om veiligheid geldt ook daar dat we geen enkele concessie doen. En waar kan proberen we in onze werkwijze het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Bijvoorbeeld door het combineren van ritten en het verminderen van het aantal transportbewegingen.

Leveringsgebied Zandhandel Zuidland B.V.

openingstijden
ma-vr 7:00-16:00 uur
(zaterdag en zondag gesloten)